mirëpritur të na

WE OFFER THE BEST QUALITY PRODUCTS

Liush, themeluar në vitin 1995, është ofruesi kryesor kinez Robot Automation Integrim e cila ka tre shitjes dhe R & D qendra dhe dy fabrika prodhuese në Shenzhen, Suzhou dhe Anqing. Ne kemi më shumë se 700 persona, nga të cilat numri i R & D shtabeve gati të arrijë në 100. ne e kemi bimëve të cilat mbulojnë 50.000 metra katrorë dhe janë të pajisura me të gjitha llojet e pajisjeve profesionale të përpunimit. Liush Group është angazhuar në automatike Veshje linjat e prodhimit për 25 vjet dhe akumuluar përvojë të pasur në zhvillimin e programimit robot, teknologji automatizimi projektim dhe robot integruar dizajnimin. Bizneset tona kryesore përfshijnë linjë Veshje prodhimit, integrimi industrial robot, depo auto-stereoskopik dhe kështu me radhë. Ne jemi një ekip me përvojë me teknologji të përparuar, kështu që ne jemi të aftë për të siguruar konsumatorët me një shumëllojshmëri të shërbimeve të plotë.

  • 327226093906342881
  • 154740222491279823

produktet e nxehtë

Veshje Linja Prodhimi (Powder, Paint ose Glaze)

Linja e prodhimit mund të bëjë një gamë të gjerë të veglave ose të produkteve të veshura me shtresë tjetër mbrojtëse apo ngjyra të shumta nga procese të ndryshme.

MËSO
MË SHUMË +

Sistemi Inteligjente Logjistika

Sistemi mund të ndihmojë lloj dhe ruajtur në mënyrë efikase të mjaftueshme për të përmbushur nevojat e të shpejta dhe të shpeshta konsumatorëve ofrimit.

MËSO
MË SHUMË +

Automatizimi Solutions

Linja përshtatur prodhimit mund të ndihmojë në përmirësimin e cilësinë e produktit dhe maksimizuar rendimentin.

MËSO
MË SHUMË +