welcome to us

WE OFFER THE BEST QUALITY PRODUCTS

Liush, didegaké ing taun 1995, punika anjog Chinese Robot Automation Integration Provider kang wis telung sales lan pusat R & D lan kalih perusahaan Manufaktur Shenzhen, Suzhou lan Anqing. We kudu luwih saka 700 wong, kang nomer tenaga R & D saklawasé tekan 100. We nduweni tetanduran kang nutupi 50000 meter persegi lan sing dilengkapi karo kabeh jinis peralatan Processing profesional. Liush Group wis melu otomatis Coating Produksi Lines kanggo 25 taun lan nambah pengalaman sugih ing pangembangan program robot, ngrancang teknologi automation lan robot Integrasi ngrancang. bisnis utama kita kalebu line nutupi produksi, integrasi robot industri, mining otomatis Gêsang lan ing. We are tim experienced nganggo pilihan teknologi, supaya kita saged saka nyediakake pelanggan karo macem-macem layanan lengkap.

  • 327226093906342881
  • 154740222491279823

produk panas

Line Produksi Coating (Powder, Paint utawa Glaze)

Ing baris produksi bisa nggawe sawetara saka sudhut workpieces utawa produk ditutupi karo lapisan protèktif beda utawa kaping werna proses beda.

Sinau
luwih +

Sistem Logistics Intelligent

Sistem bisa bantuan urutan lan nyimpen cukup irit kanggo ketemu cepet lan Kerep kabutuhan layang pelanggan '.

Sinau
luwih +

Automation Solutions

baris produksi selaras bisa mbantu ningkatake kualitas produk lan nggedhekake ngasilaken.

Sinau
luwih +